't Oortje, al sinds 1982 dé oorbellenwinkel van Nederland!

Gaatjes prikken in oor, neus en kraakbeen.

Bij  't Oortje kunt u tijdens de openingstijden van de winkel altijd zonder afspraak langs komen om een nieuw gaatje te laten prikken in uw oor, uw neus en het kraakbeen boven in uw oor.

De oorbellen zijn per paar (v.a. €15.-) of per stuk (v.a. €12.95) steriel verpakt. Dit geldt voor het eerste en tweede gaatje. Voor het derde gaatje is dit van af 12,95 per stuk (afhankelijk of het kraakbeen is). De oorbellen zijn gemaakt van chirurgisch metaal al dan niet voorzien van een goud of een zilver laagje.

Oorgaatjes

U kunt kiezen uit zo'n 100 verschillende modellen knopjes in chirurgisch metaal, zilver, titanium en goud, met of zonder Swarovski glinstersteentjes of zirkonia's. De tijd dat u genoegen moest nemen met een staalkleurig bolletje is voorbij, mini knopjes, grote zirkonia stenen, alles is mogelijk. Bij baby's en kleine kinderen worden beide gaatjes tegelijk geprikt. Hier hoeft geen afspraak voor worden gemaakt. Hiervoor hebben we ook een speciale serie knopjes, o.a. met bloemetjes, lieveheersbeestjes en veel andere dessins, deze prijzen zijn vanaf € 25,90.

Neusgaatje

We hebben al geruime tijd een vergunning van de G.G.D. voor het zetten van neusgaatjes. Hiervoor kunt u kiezen uit 6 verschillende mini neusbellen met of zonder glinstersteentje in titanium. De prijs is € 37,50 per knopje inclusief het zetten. De minimumleeftijd hiervoor is 12 jaar.

Oorgaatje in het kraakbeen

Uiteraard hebben we ook hier een vergunning voor van de G.G.D. U kunt kiezen uit ruim 50 verschillende oorbellen, met of zonder glinsterstenen, in chirurgisch metaal, titanium of 18 kt goud. De prijs is vanaf € 25,00 per gaatje inclusief schieten. We piercen dus niet, we halen geen weefsel weg. Het voordeel hiervan is dat het gaatje minder opvalt als u er geen knopje indraagt.

Toestemmingsformulieren

Van 12 tot 16 jaar moet een ouder meekomen en tekenen voor toestemming voor zowel een neusgaatje als een gaatje in het kraakbeen. Er dient een toestemmingsformulier ingevuld te worden en beiden moeten hun ID-kaart meebrengen. Vanaf 16 jaar is geen toestemming van de ouders vereist, wel de ID-kaart! De benodigde formulieren staan op deze pagina en kunt u eventueel al zelf uitprinten.

Nabehandelingsadvies oorgaatjes

Uw oor wordt voorzien van een of meer oorknopjes gemaakt van chirurgisch metaal, eventueel voorzien van een zilveren of 14kt gouden laagje. Wij adviseren u deze knopjes minimaal 6 weken ononderbroken te dragen. Voor het schoonhouden is het raadzaam 's ochtends en 's avonds een druppel antisept op de knopjes aan te brengen en de oorbellen een paar keer rond te draaien. Gebruik hier voor nooit watten of tissues! Na deze 6 weken de knopjes er uit halen en goed schoonmaken. U kunt ze daarna weer indoen of andere oorbellen gaan dragen, bijvoorkeur edelmetaal. Het is aan te bevelen de eerste maanden constant iets in te houden.

Tips:

  • Pas op met (lang) haar, het kan ongemerkt om het knopje heen draaien
  • Ook liefst antisept toepassen na het zwemmen en douchen
  • Gebruik bij voorkeur antisept met arnica en kamille, dit is zuiverend en zacht voor de huid
  • Aarzel niet contact met ons op te nemen als u nog vragen hebt of problemen tegen komt

De oorbellenspeciaalzaak en sieradenwinkel van Groningen.

© 't Oortje 2016..2023 | Privacy & Cookies | Disclaimer | Sitemap